ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Ιστορία μας

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, η τεχνογνωσία, καθώς και η αγάπη και το ενδιαφέρον μας προς τους επαγγελματίες κομμωτές, μας οδήγησαν στην τελική απόφαση δημιουργίας ,το 2009, της πρωτοπόρου ECOLOGIC HAIR.


Με μοναδικό σκοπό να οδηγούμε και όχι να ακολουθούμε τις εξελίξεις ,
Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόλογες και σοβαρές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας ειδών κομμωτηρίου, με γνώμονα την καινοτομία, την άριστη ποιότητα , και τις προσιτές τιμές, τα οποία θα έχουν τελικό αποδέκτη τον επαγγελματία κομμωτή.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Με βλέμμα στραμμένο στους συνεργάτες κομμωτές και κομμώτριες και μετά από ενδελεχή έρευνα, η ΚΥΑΝΑ δημιουργεί συνεχώς καινούρια προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς.

H Σουηδική εταιρεια CECE of SWEDEN και η φαρμακευτική σειρά Περιποίησης και Θεραπείας MED δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά των φαρμακείων και κομμωτηρίων.

Η αποτελεσματικότητα και ο σεβασμός των προιόντων στην τρίχα καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής , έχουν ελεγχθεί από εξειδικευμένα εργαστήρια με ειδικό σύστημα διασφάλισης ποιότηας, έχουν περάσει όλα τα καταλληλα tests και εχουν λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις εντάσσοντας την σε μία από τις κορυφαίεςεταιρείες στο είδος της.
Όλα τα προιόντα είναι υποαλεργικά και εκτός των άλλων διακρίσεων και βραβέυσεων εχει λάβει πιστοποιητικό ως εταιρεία με οικολογική συνείδηση που σέβεται το περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Πώς θα μας βρείτε